Kursusplan
undervisere/links
Artikler
Praktisk info
Kontakt
Galleri
TCM Kongres
English Info
Foto: Trine Veiss Østergaard

Om TCM Lectures

TCM Lectures er en kursusvirksomhed, der arrangerer kurser indenfor Traditionel Kinesisk Medicin og Klassisk Kinesisk Medicin for alternative behandlere i Danmark, det øvrige Skandinavien og mange andre interesserede.

Med den personlige kontakt til mange forskellige internationale undervisere opstod min virksomhed TCM Lectures og siden hen den Skandinaviske TCM Kongres. Jeg så muligheden for at invitere disse fantastiske undervisere til landet, så de kan inspirere danske og skandinaviske fagfolk indenfor den Kinesiske Medicin.

Mit hjerte banker for viden, lærdom og inspiration og for mig er det vigtigt at give andre muligheden for at være med "up front" inden for vort område, samt at vi sammen kan ajourføre os med alle de forskellige undervisere og deres tilgang til den Kinesiske Medicin.

 

Marian R. Nielsen Joos

Jeg er uddannet Akupunktør fra Academy of Chinese Healing Arts, Winterthur Schweiz, hos Dr. Hamid Montakab. Siden har jeg taget efteruddannelse med bl.a Anette Koppang, Jeremy Ross, Julian Scott, Lillian Garnier Bridges og Jeffrey Yuen med flere. Ligeledes har jeg taget videreuddannelse i Auriculoterapi og Auriculomedicin hos Raphael Nogier samt i Posturologi hos Michel Marignan.

Jeg har flere års erfaring fra min daglige akupunktur klinik og bor med min mand, Thomas Joos, i Schweiz (Ilanz), hvorfra jeg driver min kursusvirksomhed hjemme i Danmark.
Sammen med min kollega, Karin Knauer, arrangerer jeg kurser i Schweiz med Dr. Raphael Noiger og Dr. Michel Marignan - www.auriculo.ch.

Mit eget nye felt er de vestlige urter i kombination med kinesisk medicin, og jeg har modtaget undervisning af Jeremy Ross. Vestlig urtemedicin er blevet brugt i lige så mange år som de kinesiske urter. Jeremy Ross sætter de vestlige urter i sammenhæng med TCM, og det er fascinerende at se vores egne urter blive brugt i behandlingen af TCM diagnosticerede ubalancer.

Denne interesse har ført til at vi, min kollega og jeg, nu også starter en 2-årig uddannelse i vestlige urter i kombination med kinesisk medicin her i Schweiz sammen med Jeremy Ross og Andrea Thieck www.tcm-west.ch.

Jeg brænder for at formidle viden om alternativ behandling
Jeg er dybt fascineret af den Kinesiske Medicin og er glad for, at det i dag er mit job at give akupunkturbehandlinger for at genskabe eller opretholde sundheden.

I 2003 afsluttede jeg min 3½ årige akupunktøruddannelse ved Academy of Chinese Healing Arts, Winterthur Schweiz, hos Dr. Hamid Montakab. En skole med mange internationale undervisere: Giovanni Maciocia, Michael McIntyre, Jeffery C. Yuen, Julian Scott, Lillian Garnier Bridges, Dr. Verena Baustädter og mange flere.

To gange har jeg opholdt mig i Kina i praktik på forskellige hospitaler, første gang i den nordlige del af landet, Jinzhou og anden gang i den sydlige del af landet, Nanning.

Jeg er født dansk og opvokset i Nordjylland ved Vestkysten. Her grundlagde mine forældre Rønne's Hotel for 30 år siden, og hotellet danner i dag rammen om de seminarer og kongressen, jeg arrangerer i Danmark.

Det ville glæde mig, hvis du en dag beslutter at deltage i et af de mange seminarer eller i kongresserne, som jeg fremover vil arrangere hjemme i Danmark. Muligheden ligger for dine fødder!

De bedste hilsner

TCM Lectures · Marian R. Nielsen Joos · Telefon: (+45) 21 84 30 00 · Email: info@tcm-lectures.com